Κοτόπουλο με ρεβίθια στη γάστρα
Από τα πιο "δυνατά" πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Εξαιρετικά χαμηλό σε λιπαρά. Τρώγεται σκέτο ή συνοδεύεται με ρύζι. Δοκίμασε το!
Για 4 άτομα:
Tip1: Για να γίνει πιο τρυφερό το κοτόπουλο μπορούμε να το μαρινάρουμε 1-2 ώρες με τα μπαχαρικά του και λίγο γιαούρτι στο ψυγείο.
Tip2: Μπορούμε να σερβίρουμε με τα λαχανικά του και ρύζι ή μόνο με τα λαχανικά του. Για τα παιδιά που ίσως δεν τους αρέσουν τα πολύ πολύπλοκα φαγητά, μπορούμε να σερβίρουμε σκέτα τα φιλετάκια με ρύζι και την αγαπημένη τους σαλάτα. Θα έχουν ένα αρωματικό κοτόπουλο χωρίς να έχει πολλά "περίεργα κομματάκια"...