20 Μαρτίου: Ημέρα αποχής από το κρέας
Πώς και γιατί να μειώσουμε το κρέας που τρώμε;
 

Στο σημερινό τραπέζι σερβίρουμε μια ωραία μακαρονάδα με σάλτσα λαχανικών ή ένα πιάτο θρεπτικά όσπρια ή ένα κομμάτι σπιτική σπανακοτυρόπιτα και αποφεύγουμε την κατανάλωση κρέατος.
Όλο και περισσότερες έρευνες συνδέουν την υπερβολική κατανάλωση κρέατος με χρόνια νοσήματα. Η σημερινή ημέρα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ενημερωθούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις διατροφικές μας επιλογές.

 

Για 3 κυρίως λόγους:

1. Για την υγεία μας

2. Για το περιβάλλον

3. Για τα ζώα

 

Θυμάμαι: Οι πρωτεΐνες δε βρίσκονται μόνο στο κρέας!

 

 

Επιστροφή, λοιπόν στις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής και περιορισμό στην κατανάλωση κρέατος, για να είμαστε πιο υγιείς.

 

 

 

Για να γνωρίζεις τα πάντα για την παιδική διατροφή εγγράψου στη σελίδα μας
Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή