Υγιεινά μπιφτέκια σολομού
Με αυτά τα ζουμερά και υγιεινά μπιφτέκια σολομού θα καταφέρεις και τους πιο δύσκολους να φάνε ψάρι.
Tips
#Tip1: Μπορούμε να ετοιμάσουμε μία μεγαλύτερη ποσότητα ρεβίθια και να χρησιμοποιήσουμε μία ποσότητα για να φτιάξουμε χούμους, μία ποσότητα για να τα προσθέσουμε σε σαλάτα και μία ποσότητα για τις πένες μας.
# Tip2: Μπορούμε να κρατήσουμε μία μερίδα από τα λαδερά μας ρεβίθια και να χρησιμοποιήσουμε αυτά για τις πένες μας. Ευκολία και νοστιμιά.
# Tip3: Βράζουμε τις πένες μας al dente (το μικρότερο χρόνο που δίνουν οι οδηγίες του πακέτου), ώστε να τραβήξουν τα υγρά της σάλτσας μας και να μη μαλακώσουν πολύ.