Κιμάς μανιταριών
Κιμάς μανιταριών για να βάλεις ποικιλία στη διατροφή σου ή για να περιορίσεις την κατανάλωση κρέατος. 
 
Τα υλικά μας
  • 2 μικρά κεσεδάκια (400-500γρ.) μανιτάρια 
  • 1/2 φλιτζ.τσαγιού σάλτσα ντομάτας
  • 1/2 κουτ.γλυκού κύμινο 
  • 1 σκελίδα σκόρδου 
  • 1/2 μικρό ξερό κρεμμύδι
  • 1 μικρό ματσάκι μαϊντανού

Εκτέλεση
  1. Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο προσθέτουμε τα μανιτάρια και σιγομαγειρεύουμε σε μέτρια ένταση.
  3. Μαγειρεύουμε για 5-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και μετά προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, το σκόρδο και το κρεμμύδι.  
  4. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5 λεπτά μέχρι να "δέσει " η σάλτσα. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα ρίχνουμε φρέσκο μαϊντανό. 
Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή