Σε μία χύτρα ταχύτητας βάζουμε το μοσχαράκι και το κρεμμύδι με 4 κουταλιές λάδι και τα "γυρνάμε" για να πάρουν λίγο χρώμα.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, τον πελτέ, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι.
Μαγειρεύουμε στη χύτρα για περίπου 40-50 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεατάκι. (Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κατσαρόλα αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για το μαγείρεμα).
Όσο περιμένουμε να μαγειρευτεί το κρέας, βάζουμε σε ένα μπολ τις μελιτζάνες και με τα χέρια μας τις λαδώνουμε ελαφρά (με το υπόλοιπο ελαιόλαδο).
Στρώνουμε σε μία λαδόκολλα μία-μία τις φέτες μελιτζάνας και τις αλατίζουμε ελαφρώς.
Τις ψήνουμε στον αέρα μαζί με γκριλ (ή σκέτο γκριλ) μέχρι να τραγανίσουν.
Μόλις είναι έτοιμο το κρεατάκι μας και ανοίξουμε τη χύτρα, ρίχνουμε μέσα τις μελιτζάνες αφήνουμε να ρουφήξουν από τη σάλτσα.
Περιμένουμε λίγο να δέσουν οι γεύσεις και σερβίρουμε.