Ρύζι κουνουπιδιού;!
Το κουνουπίδι μεταμορφώνεται σε ρύζι...και μπαίνει στα πιάτα μικρών και μεγάλων.
Tip 1. Αν θέλετε με ένα «ραβδομίξερ» μπορείτε να πολτοποιήσετε μερικώς τη σούπα.
Τιp 2. Για πιο πηχτή υφή, μπορείτε να προσθέσετε 1 πατάτα βραστή και πολτοποιημένη.
Tip 3. Αν θέλετε τη σούπα πιο αραιή μπορείτε να βάλετε 2 φλιτζ.τσαγιού νερό ή εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε γάλα αμυγδάλου (προσοχή, όχι με ζάχαρη) αντί για συμπυκωμένο γάλα καρύδας.
Τιp 4. Κατά τη διάρκεια βρασμού, μπορείτε να προσθέσετε νερό αν τη θέλετε πιο αραιή.
Τιp 5. Συντηρείται στη συντήρηση του ψυγείου για 4-5 ημέρες.