Πιπεριές γεμιστές με τυριά
Οι περισσότεροι αγαπάμε τα τυριά που λιώνουν και αυτό το πιάτο είναι ιδανικό. 
 
Τα υλικά μας

Υλικά για 4 μερίδες

  • 4 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης
  • 4 κουταλιά σούπας κοφτή ανθότυρο θρυμματισμένο
  • 8κ.σούπας κοφτές φέτα θρυμματισμένη
  • 4κ.γλυκού κίτρινο τυρί τριμμένο 
  • 1κ.σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
  • Αν θέλετε μπορείτε να ψιλοκόψετε μέσα και λαχανικά, τα οποία όμως προηγουμένως έχετε σοτάρει. 

 

 


Εκτέλεση
  1. Πλένετε και στεγνώνετε τις πιπεριές.
  2. Αναμιγνύετε σε ένα μπολάκι τα τυριά, τον άνηθο.
  3. Κόβετε τις πιπεριές στη μέση - σαν βαρκούλες -
  4. Γεμίζετε με το μείγμα των τυριών και τις βάζετε πάνω σε μια λαδόκολλα στη σχάρα του φούρνου ή σε ένα ρηχό ταψί.
  5. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσουν και να ροδίσουν τα τυριά. 
Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή