Ρύζι κουνουπιδιού;!
Το κουνουπίδι μεταμορφώνεται σε ρύζι...και μπαίνει στα πιάτα μικρών και μεγάλων.
 
Τα υλικά μας

1 μέτριο κουνουπίδι (προτιμούμε βιολογικό)


Εκτέλεση
  1. Καθαρίζουμε το κουνουπίδι και το αφήνουμε να στεγνώσει καλά. 
  2. Κόβουμε σε κομμάτια που χωράνε στο μίξερ - πολυκόφτης. 
  3. Δεν παραγεμίζουμε το δοχείο, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους τα κομματάκια. 
  4. Αλέθουμε τόσο ώστε να μοιάζει το αποτέλεσμα με κόκκους ρυζιού.
  5. Αδειάζουμε συχνά το δοχείο για να μην "κολλήσουν" οι κόκκοι μεταξύ τους.
  6. Αδειάζουμε σε ενα μπολ και είναι έτοιμο να μπει σε συνταγές ρυζιού...
  7. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να το σοτάρουμε σε αντικολητικό για 10 λεπτά ή να το βάλουμε στα μικροκύματα για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. 
Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή