Αγκινάρες με σάλτσα κρασιού & μουστάρδας
Οι αγκινάρες αλλιώς...και νόστιμη και χορτοφαγική και εύκολη συνταγή!
---------------------------------------------------------------------
3. Τοποθετούμε το ρύζι σε μια γάζα και σφίγγουμε, μέχρι να βγάλει την υγρασία του.
4. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το "ρύζι κουνουπιδιού" με το τυρί, το αβγό και τα μυρωδικά.
5. Σε μια λαδόκολα απλώνουμε το μίγμα και φτιάχνουμε μια στρογγυλή βάση.
6. Ψήνουμε για 25 λεπτά σκέτη τη βάση και τη βγάζουμε από τον φούρνο.
7. Έπειτα προσθέτουμε τα υλικά που θέλουμε να βάλουμε στην πίτσα μας και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί που έχουμε βάλει.