Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο.
Μόλις είναι έτοιμο το κριθαράκι, κρατάμε ένα κρασοπότηρο από το νερό στο οποίο έβρασε και το σουρώνουμε. Το ραντίζουμε με πολύ λίγο λάδι και το αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε τα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια.
Σε ένα αντικολλητικό σκεύος σωτάρουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τα ντοματίνια με λίγο λάδι ανακατεύοντας για να μην καούν.
Μόλις πάρουν λίγο χρώμα, σβήνουμε με λευκό κρασί.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το νερό που πήραμε από το κριθαράκι και τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν με κλειστό καπάκι.
Μόλις είναι έτοιμα τα λαχανικά, αφαιρούμε το καπάκι. Αν έχει πολλά υγρά, το μαγειρεύουμε λίγο ακόμα με ανοιχτό καπάκι για να εξατμιστούν. Θέλουμε, όμως, λίγα υγρά για να τα "τραβήξει" το κριθαράκι.
Σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το κριθαράκι στα λαχανικά για να πάρει γεύση και να "ρουφήξει" όσα υγρά έμειναν.
Προσθέτουμε κυβάκια φέτας και βγάζουμε το σκεύος από την εστία.