Ψητή κολοκύθα, απλά και γρήγορα
Σνακ με βιταμίνες και γεύση σε λίγα λεπτά; Δοκίμασε αυτό!
Tip 1:Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκιες αγκινάρες τις βυθίζουμε μία μία σε κρύο νερό με λίγο λεμόνι για να μη μαυρίσουν μέχρι να τις καθαρίσουμε όλες.
Tip 2: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια για καλύτερο αποτέλεσμα στη σάλτσα μας. Κρατάμε και λίγο μήπως χρειαστεί να προσθέσουμε μέχρι να μαλακώσουν οι αγκινάρες.
Τip 3: Αντικαθιστώντας το βούτυρο με ελαιόλαδο, έχουμε μια vegan συνταγή