Μαριναρισμένα φιλέτα ψαριού
Ψαράκι χωρίς κόκαλα και χωρίς να μυρίζει πολύ "ψαρίλα"; Μία εύκολη και γρήγορη μαρινάδα για τα παιδιά που τρώνε δύσκολα το ψαράκι.
 
Τα υλικά μας

(για 3 φέτες ψαριού)

  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές χυμό πορτοκάλι
  • 3 κουταλάκια χυμό λεμονιού
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ¼ κγ chili (προαιρετικά)
  • Λίγο αλάτι
  • 3 φέτες ψάρι φιλεταρισμένες

Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο, τους χυμούς εσπεριδοειδών, το σκόρδο, το chili και το αλάτι.
  2. Τοποθετούμε τις φέτες το ψάρι στη μαρινάδα και τα γυρίζουμε για να πάει και στις δύο πλευρές. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  4. Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψάκι και τοποθετούμε τις φέτες ψαριού.
  5. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.

# Tip 1: Μπορούμε να τυλίξουμε το ψαράκι σε μία τορτίγια με λίγο αβοκάντο και ψιλοκομμένη ντομάτα

# Tip 2: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια μαρινάδα και στο φιλέτο κοτόπουλο. Το μαρινάρουμε λίγο παραπάνω (30 λεπτά με 1 ώρα) 

Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή