Υγιεινά μπιφτέκια σολομού
Με αυτά τα ζουμερά και υγιεινά μπιφτέκια σολομού θα καταφέρεις και τους πιο δύσκολους να φάνε ψάρι. 
 
Τα υλικά μας
  • 700γρ.φρέσκο σολομό - χωρίς κόκαλα
  • 3 κουτ. σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (κόλιανδρο, άνηθο, κλπ) 
  • 2 κουτ. σούπας στραγγιστό γιαούρτι 
  • 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού 
  • 1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο τζίντζερ 
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1/2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 

Εκτέλεση
  1. Ψιλοκόβουμε με ένα πολύ καλό μαχαίρι, τον σολομό σε πολύ μικρά κυβάκια.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε σε ένα μπολ. 
  3. Πλάθουμε μπιφτέκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά. 
  4. Ψήνουμε σε αντικολητικό σκεύος (τηγάνι - με ελάχιστο λάδι) για περίπου 4 λεπτά ανά πλευρά. Καλύτερα να τα γυρίσουμε με σπάτουλα προσεκτικά για να μην διαλυθούν. 
Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή