Μυρωδάτη ροδακινόπιτα
Μία εύκολη, ελαφριά ροδακινόπιτα ιδανική για να γλυκαθούμε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
#tip1: Η ίδια συνταγή γίνεται και σε κλασική φόρμα του κέικ. Αδειάζουμε το μίγμα σε κλασική φόρμα του κέικ και προσαρμόζουμε το χρόνο ψησίματος στα περίπου 50 λεπτά.
#tip2: Αν επιλέξεις αλεύρι χωρίς γλουτένη, τότε θα έχεις muffins χωρίς γλουτένη. Το δοκιμάσαμε και δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τα κλασικά.
#tip3: Αν έχεις μιξερ χειρός, καλύτερα να λιώσεις πρώτα τις μπανάνες με ενα πιρούνι.
#tip4: Εννοείται πως η κουβερτούρα μπορεί να παραλειφθεί.