Μπισκότα αμυγδάλου - χωρίς ζάχαρη
Τα πιο εύκολα μπισκότα, που τρώγονται και ωμά!!!
 
Τα υλικά μας
  • 3/4 φλιτζ.τσαγιού (110 gr.) χουρμάδες - χωρίς κουκούτσι
  • 1/2 φλιτζ.τσαγιού (130 gr.) βούτυρο αμυγδάλου

Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου. 
  2. Καθαρίζουμε τους χουρμάδες και τους βάζουμε στον πολυκόφτη. Οταν θα είναι έτοιμο, θα σχηματιστεί μια μπάλα μέσα στον πολυκόφτη.
  3. Προσθέτουμε το αμυγδαλοβούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη. 
  4. Σχηματίζουμε μπαλάκια με περίπου 1,5 κουτ.σούπας μίγμα. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα πατάμε απο πάνω. Τα μπσικότα μας δεν θα φουσκώσουν, οπότε το σχήμα που θα έχουν ωμά θα το έχουν και ψημένα.
  5. Ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου. 
  6. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν. Μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο θα είναι πολύ μαλακά, οπότε είναι πολύ σημαντικό, να τα αφήσουμε να κρυώσουν καλά. 

#tip: τρώγονται και ωμά!!!

Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή