μπισκότα με χαρούπι
Υγιεινά, νόστιμα και μαλακά μπισκότα με χαρούπι και αβοκάντο
 
Τα υλικά μας
  • 1 ώριμη μπανάνα
  • 1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 1 γεμάτη κουταλιά κρέμα χαρουπιού
  • 1/2 μεγάλο αβοκάντο (ή 1 μικρό)
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 γεμάτη κουταλιά χαρουπάλευρο
  • 1 γεμάτη κουταλιά κακάο
  • 2 γεμάτες κουταλιές αλεύρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού baking powder

Εκτέλεση
  1. Στο μίξερ χτυπάμε τη μπανάνα, τη ζάχαρη, το μέλι, την κρέμα χαρουπιού, τα αυγά και το αβοκάντο.
  2. Σταδιακά προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι.
  3. Τέλος, προσθέτουμε όλα τα στερεά υλικά και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  4. Πλάθουμε τα μπισκότα μας και τα απλώνουμε σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε απλώσει χαρτί ψησίματος.
  5. Ψήνουμε για 12 λεπτά στον αέρα στους 180.
Δείτε ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή