1. Σε ένα τηγανάκι καβουρδίζουμε ελαφριά το σουσάμι
2. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε ελαφριά μέχρι να πάρουμε ένα εύπλαστο ζυμάρι
3. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 15-20 λεπτά
4. Φτιάχνουμε με το ζυμάρι ένα ρολό διαμέτρου περίπου 3-4 εκατοστών και το κόβουμε σε φετούλες πάχους περίπου 1/2 εκατοστού.
5. Τοποθετούμε τις φετούλες στο ταψί μας πάνω σε λαδόκολλα
6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις πάνω κάτω στους 180C για περίπου 18-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Tip! Όταν βγουν από το φούρνο θα είναι ακόμα ελαφρώς μαλακά και θα σκληρύνουν καθώς κρυώνουν.